Підтримати нас

Реакцію херсонців перевірятимуть сигналами тривоги

Автор статті
08 вересня 2020 04:30
720
Поширити:

Виникнення надзвичайної ситуації, яка може охопити частину Херсона або навіть ціле місто - подія, яку не можна виключати ніколи.

Тому логічно, що в обласному центрі періодично проводять заходи, покликані відпрацювати потенційну схему оперативних дій щодо запобігання НС та ліквідації її наслідків. Так, у п'ятницю, 11 вересня, у Херсоні відбудеться планова технічна перевірка міської автоматизованої системи централізованого оповіщення органів управління, сил цивільної охорони, підприємств та населених пунктів щодо загрози виникнення надзвичайних ситуацій із включенням автономних сигнально-гучномовних пристроїв.

Також відбудеться передача сигналів та інформації в ефірі радіостанції «Українське радіо Херсон» (частота в місті Херсоні 100,6 МГц, FM-діапазон).

Про це повідомляє відділ з питань громадянської охорони Херсонської міськради. 

“Для залучення уваги населення у випадку загрози або виникнення надзвичайної ситуації передається попереджувальний сигнал "УВАГА УСІМ", а саме: попереднє звучання звуку електросирен, часті гудкові транспортування, зокрема в записах мережі радіомовлення та через вуличні гучномовні пристрої”, - йдеться в повідомленні. 

Відділ звертається до мешканців міста з проханням зберігати спокій, адже сигнали тривоги та сповіщення матимуть “тренувальний” характер. Також бажано, щоб цю інформацію люди розповсюдили серед рідних, знайомих та сусідів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ