Підтримати нас

Приблизно 250 переселенців будуть забезпечені житлом, – Калінін

Автор статті
04 березня 2020 14:28
868
Поширити:

Приблизно 250 переселенців будуть забезпечені тимчасовим житлом в цьому році.

Про це, 3 березня, заявив заступник глави Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Руслан Калінін на своїй сторінці в Facebook.

"Щойно провели засідання Комісії щодо заявок на участь у програмі надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України. Нагадуємо, що на зазначені цілі в Державному бюджеті на 2020 рік передбачено 20 млн. грн" повідомив Калінін.

З 31 поданої та розглянутої заявки від місцевих рад, Комісією схвалено 15, кожна з яких передбачає придбання у комунальну власність житла для надання переселенцям.

Таким чином, передбачені кошти розподілено між Миколаївською сільською радою Петропавлівського району Дніпропетровської області, Бахмутською та Сіверською міськими радами Бахмутського району, Добропільською, Лиманською, Слов’янською, Авдіївською, Покровською та Маріупольською міськими радами Донецької області, Якимівською селищною радою, Оріхівською, Приморською та Бердянською міськими радами Запорізької області, а також Городоцькою та Дрогобицькою міськими радами Львівської області.

За словами Калініна, це дозволить придбати орієнтовно 55 квартир, 3 житлових будинки й забезпечити тимчасовим житлом приблизно 250 ВПО у вказаних регіонах.

"Решта заявок буде актуалізована та розглянута повторно у разі виділення додаткових коштів з Державного бюджету на зазначені цілі".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ