Підтримати нас

Проїзд у маршрутках Херсона тільки за місцями сидіння

Автор статті
13 жовтня 2021 09:08
1,762
Поширити:

Херсон почав готуватися до червоної зони карантину заздалегідь. Вже з 12 жовтня проїзд у громадському транспорті можливий лише за кількістю місць для сидіння та в правильно одягнутих масках.

Як виявилося, мало хто з пасажирів знав про дію такого обмеження, адже широко про це ніде не повідомлялося міською владою. В результаті на зупинках виник хаос, адже люди заздалегідь не подумали, як будуть добиратися до роботи. 

Не сприйняли обмеження й водії. Декотрі їх ігнорували й продовжували завантажуватися пасажирами доповна. У відповідь на ігнорування карантинних обмежень правоохоронці почали складати адмінпротоколи зі штрафами. 

Патрульні продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог і можуть накласти штраф не тільки на водіїв, а й на пасажирів за відсутність або неправильно вдягнену маску. 

Порушникам доведеться сплатити від 170 до 255 гривень за перебування в громадських місцях (будівлях, транспорті) без захисних масок. Штраф передбачений за частиною другою статті 44 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ