Підтримати нас

Поліція Херсонщини забезпечила порядок під час виборів

Автор статті
21 липня 2019 15:24
731
Поширити:

У неділю, 21 липня, на території Херсонської області впродовж дня працювали 773 дільничні виборчі комісії. Наразі усі ДВК закрились для підрахунку голосів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Впродовж дня голосування станом на 20:00 до поліції Херсонщини надійшло 86 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. Найбільша кількість інформацій пов’язана з незаконною агітацією (37). Наразі поліцейські проводять необхідні перевірки. А за фактами з ознаками кримінальних правопорушень відкриті 9 проваджень: 5 – за неправдиві повідомлення про замінування виборчих дільниць, 3 – за незаконне використання виборчого бюлетеня та одне – за підкуп виборців.

Поліція області забезпечила правопорядок під час виборів у Верховну Раду України. Поліцейські оперативно реагували на всі повідомлення, пов’язані з можливими порушеннями виборчого законодавства. Правопорушень, які б могли суттєво вплинути на хід виборчого процесу, не зафіксовано.

Наразі працівники поліції Херсонської області продовжують працювати в посиленому режимі до передачі виборчих бюлетенів окружним комісіям.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ