Підтримати нас

Поліція Херсонщини посилила заходи безпеки на новорічно-різдвяні свята

Автор статті
29 грудня 2019 09:00
698
Поширити:

Поліція Херсонщини посилила заходи безпеки на період святкування Нового року та Різдва Христового.

Безпеку та спокій громадян на вулиці у цей період забезпечують спільні посилені наряди працівників поліції (патрульні, поліція охорони, спецпідрозділи та особовий склад відділень поліції), нацгвардійців, рятувальників та представників недержавних охоронних структур. Щоденно публічний порядок та безпеку громадян в області охоронятимуть понад 500 правоохоронців.

Вчора, 28 грудня, в обласному центрі на набережній парку Слави начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін провів інструктаж для нарядів, які заступають на посилене патрулювання вулиць міста в період свят.

Полковник поліції націлив весь особовий склад на сумлінне виконання службових обов’язків, дотримання дисципліни та законності, негайне реагування на будь-які звернення та зазначив, що головне завдання – безпека людей під час масових заходів та попередження правопорушень і злочинів. Після чого старші підрозділів ознайомилися з планом-розстановкою нарядів.

У громадських місцях, поблизу новорічних ялинок, окрім патрулів, чергуватимуть кінологи та спеціалісти-вибухотехніки, які реагуватимуть на повідомлення про виявлені підозрілі предмети. Також на масових заходах працюватиме «поліція діалогу».

Головне управління Нацполіції в Херсонській області звертається до громадян з проханням не порушувати публічний порядок, дотримуватися вимог чинного законодавства, бути толерантними та з розумінням ставитись до роботи правоохоронців. Поліція зробить все можливе, щоб свята пройшли спокійно.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ