Підтримати нас

Поліцейські зупинили автомобіль, водій якого перевозив гранату та набої

Автор статті
19 лютого 2020 15:33
751
Поширити:

Працівники сектору реагування Горностаївського відділення поліції у смт Горностаївка зупинили для перевірки автомобіль «ВАЗ-2121».

Раніше правоохоронцям надійшла інформація, що водій цієї автівки перевозить набої. Під час огляду транспортного засобу в багажнику працівники поліції побачили патрони та предмет, схожий на гранату.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце викликали спеціалістів вибухотехнічної служби ГУНП. Після огляду предмета спеціаліст визначив, що це граната РГД-5 та прийняв рішення про можливість її транспортування для направлення на експертизу. Також в багажнику поліцейські вилучили 12 патронів до автоматичної зброї.

Водію 27 років і він житель одного з сіл району. Нині працівники поліції встановлюють походження боєприпасу, набоїв та за яких обставин вони потрапили до чоловіка.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Проводиться досудове розслідування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ