Підтримати нас

Операція "Акциз": на 6.5 млн грн контрабанди вилучили херсонські поліцейські

Автор статті
18 лютого 2022 11:49
1,099
Поширити:

Поліцейські Херсонщини в рамках операції “Акциз” вилучили понад 120 тисяч пачок цигарок на 4 мільйони гривень і 11,5 тисяч літрів міцних алкогольних напоїв на 2,5 мільйони гривень. Операція стартувала 26 жовтня минулого року.

Лише з початку 2022 року правоохоронці задокументували 146 адміністративних порушень, пов'язаних із незаконним обігом спиртових та тютюнових виробів. Тобто щодня в Херсонській області поліцейські виявляли близько трьох випадків контрабанди.

Нещодавно у Генічеському районі правоохоронці виявили контрабандиста, котрий віз близько тисячі пачок цигарок та 60 літрів спиртних напоїв без акцизних марок. Загальна сума вилученого склала 33 тисячі гривень. 

Поблизу села Львове, що у Бериславському районі, поліцейські виявили 300 літрів спирту в каністрах, які перевозив чоловік у багажнику ВАЗ-2104.

У поліції просять мешканців області сповіщати правоохоронців про розповсюдження безакцизного алкоголю та тютюну та обіцяють невідкладно реагувати. 

Нагадаємо, з лютого 2022 року міністр МВС Денис Монастирський пообіцяв правоохоронцям підвищити зарплатню коштом, що надходить від операції “Акциз”.

Також херсонські поліцейські активно виявляли контрабандистів навіть під час новорічних свят.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ