Підтримати нас

Обласна рада затвердила кандидатури до складу поліцейської комісії

Автор статті
29 травня 2020 13:30
916
Поширити:

До складу постійно діючої поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Херсонській області увійшли Бімбірайте Наталя-Дануте Антано та Сулейманов Ібрагім Талятович. 

За відповідне рішення проголосували 44 депутати у ході сьогоднішнього засідання сесії, повідомляє сайт Херсонської облради.

Постійно діюча поліцейська комісія має на меті забезпечити прозорий добір та просування по службі поліцейських до лав патрульної поліції. Головна вимога до членів комісії – бездоганна репутація, високі професійні, моральні якості та суспільний авторитет.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій, що надійшли до Херсонської обласної ради, постійна комісія мандатна, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав і свобод людини, законності і правопорядку, боротьби з корупцією, з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою погодила кандидатури двох представників громадськості:

  • Бімбірайте Наталю-Дануте Антано – правозахисницю, журналістку, громадську діячку з 20-річним досвідом організації правозахисних та адвокаційних кампаній (зокрема керівник ГО «Інформаційний ресурсний центр «Правовий простір» та Громадської спілки «Мережа правового розвитку»), автора та керівника багатьох соціальних проєктів;
  • Сулейманова Ібрагіма Талятовича – правозахисника, журналіста, члена БО «Кримськотатарський культурно-спортивний центр «Куреш» на волонтерських засадах, керівника незалежного моніторингу дотримання прав людини у АР Крим, голову Херсонського міського Меджлісу, члена Ради національних товариств та корінних народів при Херсонській ОДА.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ