Підтримати нас

На ремонті херсонського стадіону вкрали понад 200 тисяч

Автор статті
29 квітня 2021 11:00
989
Поширити:

Місцевий підприємець поцупив майже 10% від загальної вартості будівництва.

За інформацією, що оприлюднена на сайті обласної поліції, херсонська фірма виграла тендер з ремонту стадіону. Компанія запропонувала найнижчу ціну, що сягала двох мільйонів гривень. 

Але роботи у повному обсязі не виконали. Ба більше, документи щодо результату ремонту теж були підроблені. У ході розслідування співробітники СБУ спільно зі слідчими поліції підготували будівельну експертизу. Виявилось, на ремонті стадіону зловмисники вкрали 200 тисяч гривень бюджетних грошей. 

В результаті, Херсонським відділом поліції були відкриті кримінальні провадження за ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та за ч.2 ст. 366 ККУ «Службове підроблення». Покарання за цими статтями — від 7 до 12 або від 2 до 5 років позбавлення волі відповідно.

Наразі про підозру повідомлено 32-річному директору фірми. Йому інкримінують привласнення бюджетних коштів та службове підроблення. А поки вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, слідство триває.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ