Підтримати нас

На отриманні хабара затримано головного державного інспектора митного посту «Херсон-аеропорт»

Автор статті
13 лютого 2020 13:22
845
Поширити:

За процесуального керівництва прокуратури Запорізької області, слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі спільно з працівниками УСБУ в Херсонській області, в зоні митного контролю міжнародного аеропорту «Херсон» затримано головного державного інспектора митного посту «Херсон-аеропорт» під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 300 долларів США.

Вказані кошти він вимагав та отримав від місцевого підприємця за безперешкодне проходження останнім митного контролю з вантажем одягу, придбаного в Туреччині.

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Запорізької області.

Безпосередньо, після отримання хабара правопорушника було затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Найближчим часом буде вирішене питання щодо оголошення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ