Підтримати нас

На Херсонщині збільшується кількість випадків порушення виборчого законодавства

Автор статті
02 жовтня 2020 02:00
788
Поширити:

Як розповів під час прес-конференції начальник Головного управління Національної поліції України в Херсонській області Олександр Прокудін, його підлеглі отримали протягом виборчого процесу вже 75 повідомлень про порушення виборчого законодавства. Три з них мають ознаки кримінального злочину і внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР).

"З цих повідомлень: 17 - щодо незаконної агітації, 13 - щодо ведення агітації з порушеннями, 9 - щодо псування засобів агітації", - сказав Олександр Прокудін.

Також він повідомив, що зараз правоохоронці розслідують 7 кримінальних проваджень стосовно порушень, які відбулися ще під час попередніх виборчих кампаній.

Крім того, керівник відомства повідомив, що 3128 працівників поліції та інших воєнізованих структур будуть залучені до забезпечення громадського порядку і безпеки під час виборів.

"Зокрема, це - 1640 поліцейських, які є у підпорядкуванні Головного управління Нацполіції, 400 співробітників міжрегіональних відділів з області, 130 курсантів, 820 працівників ДСНС, 129 бійців Національної гвардії і 425 прикордонників", - розповів Олександр Прокудін.

За його словами, правоохоронці чергуватимуть на всіх 58 територіальних виборчих комісіях і на 861 дільничній комісії в області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ