Підтримати нас

На Херсонщині завершилося проведення релігійних заходів з нагоди відзначення Великодня

Автор статті
19 квітня 2020 15:00
645
Поширити:

Станом на 15.00 у всіх 341 культовій спорудах заходи з нагоди відзначення Воскресіння Христового завершилися. Вказані заходи відвідали 5710 вірян. Забезпечення правопорядку забезпечували 722 поліцейських.

Поліцейські несли службу біля кожного місця проведення богослужіння. Основний акцент під час охорони публічного порядку поліцейські робили на профілактиці – проведенні роз’яснювальної роботи з дотримання громадянами та працівниками культових споруд карантинних обмежень.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так в обласному центрі в Свято-Духовському кафедральному соборі під час Хресної ходи правоохоронці помітили, що віряни починають скупчуватися. Поліцейські невідкладно підійшли, провели розмову з прихожанами та священнослужителями, після чого заходи продовжилися з дотриманням необхідної дистанції. Дана інформація зареєстрована в Корабельному відділенні поліції в журнал Єдиного обліку. Наразі проводиться перевірка для прийняття правового рішення.

Загалом, завдяки правосвідомості людей та релігійних представників, грубих порушень обмежувальних заходів виявлено не було.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ