Підтримати нас

На Херсонщині тривають навчання спецпризначенців ЗСУ

Автор статті
18 серпня 2021 09:14
1,045
Поширити:

Близькість Херсонщини та Криму, наявність у регіоні численних важливих об'єктів інфраструктури - ось один з головних чинників, через які в області з регулярною частотою проводяться навчання ЗСУ. В ці дні інтенсивна тренувальна кампанія проводиться Силами спеціальних операцій.

Як заявляє Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, під час відпрацювання практичних навичок бійці працюють не тільки вдень, але й уночі. 

“Відпрацювання цих заходів спрямовано на забезпечення належного рівня захисту як цивільних, так і військових об’єктів від можливих терористичних загроз. Тренування завжди відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних”, - наголосив Наєв.

ВІн підкреслив, що цього разу під час навчань перед військовими було поставлено завдання щодо проведення контрдиверсійних заходів, а саме – відпрацювання механізмів виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп, що пересуваються автотранспортом, а також знищення незаконних збройних формувань на підконтрольній Україні території.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ