Підтримати нас

На Херсонщині окупанти створили чергову фейкову організацію

Vgoru
Автор статті
19 липня 2022 14:12
1,329
Поширити:

Сьогодні на власних телеграм каналах загарбники оголосили про створення так званого “відділення громадської організації “боевое братство”. Для цього приїхав навіть керівник севастопольської ланки цієї псевдоорганізації василій зубенко.

На засіданні “координаційної” ради “організації” помітили на фото та відео фейкового “афганця” ігоря телегіна. У травні 2022 року окупанти призначили його так званим “керівником департаменту зовнішніх зв'язків та внутрішньої політики” колаборантської обласної адміністрації.

За даними видання МОСТ, він є фейковим ветераном, він носив нагороди — ордени “Червоної зірки” та «За мужність», які йому ніколи не присвоювали. Прапорщик телегін служив начальником складу ГСМ, а вже після Афганської війни почав називати себе десантником.

У 2020 році очолював Харківську обласну організацію політичної партії "блок володимира сальдо", яку наразі заборонили. У цьому ж році балотувався до тієї ж ради від блоку володимира сальдо та працював у штабі кандидата в мери володимира сальда, де знімав кіно про героїчні віхи життя останнього.

Багато років у соціальних мережах Телегін транслював російську пропаганду та робив українофобські заяви.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ