Підтримати нас

Медики на херсонському автовокзалі перевіряють всіх пасажирів міжнародних автобусів (фото, відео)

Автор статті
17 березня 2020 13:35
987
Поширити:

Автобуси супроводжують з початку Херсонської області.

Про це повідомив заступник голови Херсонської облдержадміністрації Вадим Чабан на брифінгу 16 березня:

— Ми зустрічали і зустрічаємо і будемо зустрічати всі автобуси, які їдуть до нас із-за кордону, — підкреслив Вадим Чабан. — Ми їх супроводжуємо з початку Херсонської області до міського автовокзалу. Потім медичні фахівці проводять огляд, опитування і в разі необхідності доставлення до інфекційної лікарні для поглибленого вивчення кожного потенційного пацієнта.

Як зазначив заступник голови ХОДА, після перевірки автобуси дезінфікуються силами ДСНС. Станом на 16 березня підозрюваних чи хворих на коронавірус COVID-19 не виявлено.

Херсонці зафіксували перевірку медиками автобусів міжнародного сполучення. 

Фото з Фейсбуку.

Автор відео Дмитро Багненко.

Нагадаємо, постановою Кабінету міністрів України з 12 години дня 18 березня заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями). Також уряд заборонив регулярні перевезення понад 10 пасажирів одночасно у міських трамваях, тролейбусах та автобусах та маршрутних таксі («маршрутках»).

Як ми писали раніше, Херсонська область отримала більше ніж 200 тисяч медичних масок.

Також нагадаємо, тест-системи для швидкого визначення небезпечного вірусу мали надійти до Херсона ввечері 16 березня.

До цього ми писали, що на Херсонщині виділено 700 тисяч гривень на боротьбу з розповсюдженням коронавірусу.

Крім цього, міська влада виділить 10 млн грн на закупівлю додаткових апаратів штучної вентиляції легень та засобів захисту для медиків

Як повідомлялося раніше, 3 березня в Україні повідомили про перший підтверджений випадок зараження коронавірусом. На 17 березня в Україні зареєстровано 7 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Вже 11 березня постановою Кабінету міністрів в Україні оголошено тритижневий карантин.

На невідомий раніше коронавірус COVID-19 почали хворіти з грудня 2019 року в Китаї. За два місяці коронавірус почав швидко поширюватися у Європі і особливо в Італії.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ