Підтримати нас

Кросівки від New Balance - якість і технології у кожній деталі

Vgoru
Автор статті
03 грудня 2020 15:00
891
Поширити:

New Balance - це один із найкращих брендів світу, який виробляє кросівки та спортивний одяг, застосовуючи унікальні технології та підтримуючи високий стандарт якості у кожному товарі.

Бренд є одним з головних представників технологічного і функціонального спортивного одягу в світі. Вони заслужили таке почесне звання завдяки невпинному прагненню стати кращими у своїй галузі, і забезпечити покупцеві максимальний комфорт і позитивні емоції від знайомства з фірмовою продукцією. Незважаючи на те, що фірма була утворена ще в 1906 році, реальне визнання в Америці і за кордоном вона отримала лише у 80-ті. Тому провиною стало небажання керівництва ставити перед підприємством глобальні цілі. Кожен задовільнився малим і не розраховував виводити бренд на національний, і тим паче міжнародний ринок. Лише в 1972, коли керівником і власником став Джеймс Девіс, справи марки та її комерційний успіх пішли в гору. New Balance завжди гарантувала своєму клієнтові високий стандарт якості кожного товару. Це створило довірливе ставлення до бренду, однак відсутність будь-якої реклами, представників і навіть медійних осіб не дозволяло цій славі піти за рамки рідного регіону. Девіс починає активне просування марки, і заручається підтримкою професійних спортсменів. Так шану і визнання заслужила модель M320, в якій Том Флемінг виграв Бостонський марафон. Саме на цій моделі вперше з'явився логотип заголовної літери "N".

Сьогодні компанія представляє величезний асортимент різноманітних товарів, і звичайно головним об'єктом уваги завжди були фірмові кросівки. Виготовлені з натуральних матеріалів з використанням особливих технологій вони гарантують вам максимальный комфорт, який взагалі може дати спортивне і повсякденне взуття. В запасі New Balance є безліч запатентованих розробок, і ми перерахуємо лише їх малу частину. Abzorb - унікальний пінний матеріал, який відмінно поглинає навантаження, забезпечуючи збалансовану амортизацію і гнучкість, при цьому він дуже міцний і швидко відновлює первинну форму. Може бути виконаний у варіаціях, наприклад, зі спеціальними повітряними порожнинами для більшої амортизації. Eva - легкий і пружний матеріал, який використовують при виробництві більшості спортивних моделей. ACTEVA і C-CAP - унікальні технології виготовлення устілок, які забезпечують їх відмінні ортопедичні властивості. І ще у арсеналі бренду є десятки інших цікавих ідей для полегшення життя спортсменам і просто шанувальникам активного способу життя. Також варто відмітити унікальні і яскраві дизайни виробів у кращих традиціях класичного стилю NB. які Придбати оригінальну продукцію ви можете, відвідавши офіційний інтернет-магазин.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ