Підтримати нас

Художник вражає реалістичними картинами тварин

Автор статті
31 травня 2020 06:00
765
Поширити:

Корейський художник Янг-Сунг Кім (Young-Sung Kim) за допомогою пензля і акрилових фарб створює малюнки маленьких тварин, які можна переплутати з фотографіями.

Відвідувачі виставок зізнаються, що можна годинами розглядати найменші деталі на картинах Кіма, але все одно не знайти відмінностей з високоякісним друком.

Про це повідомляє Gazeta.

Янг-Сун Кім (Young-Sung Kim) родом з Сеула (Південна Корея), але зараз живе у Нью-Йорку.

На початку 2000-х років він зосередив свою увагу на маленьких живих істотах, які змушені співіснувати зі штучними об'єктами, що обмежують їх природне місце існування. Його серія гіперреалістичних картин досліджує вплив сучасного суспільства, з вини якого життя тварин постійно знаходиться під загрозою. Вони живуть в тому ж середовищі, що і люди, проте розглядаються на більш низькому рівні ієрархії, часто в якості їжі або декоративних елементів. У своїх останніх роботах Янг-Сунг Кім переносить образи маленьких диких тварин на столові прибори, посуд і промислове устаткування, показуючи недбалість людства по відношенню до інших живих істот.

Сам майстер не приховує, що іноді не може відрізнити свою роботу від фотографії, з якої він писав картину. Одного разу він навіть помилково на запит прес-центру відправив файл в повній впевненості, що це фотографія його картини, і лише через деякий час зрозумів, що насправді це виявилася фотографія, з якої він працював.

Кіму 43 роки, більшу частину життя він присвятив малюванню. Розповідає, що з дитинства цікавився живою природою і її мешканцями, збирав комах і захоплено їх малював. До сих пір художник із задоволенням малює акваріумних рибок, жаб, жуків і інших дрібних тварин. У дитинстві домогтися ідеального подібності з живим об'єктом було дуже складно, і Кім пообіцяв собі, що він обов'язково буде тренуватися до тих пір, поки не досягне ідеального результату.

Кім домігся того, що став одним з найдорожчих художників-гіперреалістів сучасності. Його роботи оцінюються від 10 до 130 тисяч доларів за полотно.

Художник має неймовірну працездатність: щодня він приділяє малюванню не менше 12 годин, часто працює без вихідних. Однак навіть з таким напруженим графіком над створенням великих полотен він іноді працює майже цілий рік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ