Підтримати нас

Херсонці з початку року купили нових авто на $8 млн

Автор статті
10 квітня 2020 03:30
694
Поширити:

У першому кварталі 2020 року у Херсоні та області придбали 320 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала понад $26 тис.

Сума витрат у січні-березні в регіоні склала $8 млн. Найпопулярнішою маркою була Toyota, яких зареєстрували яких зареєстрували 52 авто на суму $1,8 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Також попитом користувалися Renault і Kia.

Про це повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестелерами у Херсоні були кросовери Toyota RAV4 і Kia Sportage, яких зареєстрували однакову кількість. Крім них були популярними Hyundai Tucson і Toyota Land Cruiser Prado.

Серед зареєстрованих авто 33% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 1,9 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у першому кварталі 2020 року в Україні зареєстрували 20 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $28 тис. Сума витрат у січні-березні склала $560 млн. Найпопулярнішою маркою в Україні було Renault, яких зареєстрували 3,5 тис авто. Минулого місяця через введення карантину в Україні продажі знизились на 16%, якщо порівнювати із березнем 2019 року.

Надаємо, у лютому в Херсоні та області придбали 110 нових автомобілів. Тоді найпопулярнішою моделлю виявився позашляховик Toyota Land Cruiser Prado.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ