Підтримати нас

Херсонські професійно-технічні навчальні заклади фінансуватимуть з міського бюджету

Vgoru
Автор статті
27 січня 2016 04:30
674
Поширити:

Члени Громадської ради розглянули питання про міський бюджет на 2016 рік, особливо в частині витрат.

Про основні заплановані витрати на цей рік розповів директор департаменту бюджету і фінансів Роман Підперигора.

За його словами, в цьому році значну суму коштів з міського бюджету необхідно передбачити на утримання професійно-технічних навчальних закладів. Частина коштів буде спрямована на різні напрямки розвитку міста.

На сьогодні депутати міської ради обговорюють проекти рішень щодо цільових програми по розвитку спорту, молоді, освіті в місті. Найбільшу увагу приділено формуванню програми по розвитку житлово-комунального господарства в місті.

Члени ради запропонували запросити на своє засідання голів депутатських комісій для обговорення проектів та висловити своє бачення щодо бюджетних витрат. За їх пропозицією кошти, передбачені на підтримку спортивних громадських організацій, повинні розподілятися за конкурсом, і тому доречно спільно підготувати вимоги до конкурсантів.

Також розглянули на засіданні посади радників міського голови. Члени громадської ради запропонували  підготувати звернення на ім’я міського голови і висловити в ньому точку зору ради з цього питання.

Важливим, з точки зору членів ради, також є питання проведення депутатами міської ради прийому виборців. Тому було запропоновано відвідати громадські приймальні депутатів і проаналізувати, як ведеться прийом.

Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ