Підтримати нас

Херсонські спортсмени вибороли призові місця на Чемпіонаті України з радіоспорту

Автор статті
29 серпня 2019 13:47
661
Поширити:

Днями на базі тренувального центру аматорської служби радіозв’язку (м. Херсон) відбулися Всеукраїнські очно-заочні змагання з радіозв’язку на коротких хвилях серед молоді.

Всеукраїнські очні змагання (юнаки, юніори) з радіозв’язку на коротких хвилях та зі швидкісної телеграфії. Разом з цими змаганнями проводився чемпіонат України з радіоспорту (юніори, юнаки), радіозв’язок на коротких хвилях, телефон, телеграф.

У змаганнях брали участь 48 спортсменів (20 команд) з 10 областей України: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Хмельницької , Чернігівської областей та м. Києва.

 Спортсмени Херсонської області у Всеукраїнських змаганнях вибороли 7 призових місць в командному заліку та 51 в особистому, з них команда вихованців Центру позашкільної роботи при управлінні освіти Херсонської міської ради у складі: Скорика Данила, Ліхтей Вікторії, Дубинця Данила, Назарової Анни, Дубинець Марії, Бібілашвілі Даніїла, Пульнєвої Катерини, Мартюк Софії, Чайка Світлани, керівники Бала Олександра Володимировича, Фоменко Оксани Олексіївни, Ніколаєва Ігоря В’ячеславовича посіла 7 призових місць в командному заліку та 34 в особистому, показавши високий рівень підготовки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ