Підтримати нас

Херсонські нацгвардійці взяли під охорону обласну інфекційну лікарню

Автор статті
04 квітня 2020 06:30
652
Поширити:

З 3 квітня гвардійці військової частини 3056 залучаються до охорони громадського порядку на території Херсонської обласної інфекційної лікарні ім. І.Г. Горбачевського та прилеглої до неї ділянки.

Такі дії обумовлені необхідністю недопущення розповсюдження COVID-19, а також спокою містян, повідомляють нацгвардійці на сторінці частини в Фейсбуці.

«Для нас важливими є не тільки безпека громадян, а й наших військовослужбовців. Гвардійці в повному обсязі забезпечені засобами індивідуального захисту, у тому числі респіраторами, гумовими рукавичками та мають при собі дезінфекційні засоби, - коментує заступник командира частини, підполковник Євген Чекалдін, - На добу ми здійснюємо три зміни військовослужбовців, аби вони мали достатньо часу для відпочинку».

У свою чергу, медичні працівники лікарні з позитивом сприйняли той факт, що заклад тепер охоронятимуть саме гвардійці, адже це люди, які мають досвід та необхідні знання. Тепер вхід до лікарні буде здійснюватись через тимчасовий контрольно-пропускний пункт.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ