Підтримати нас

Херсонські автори знову зберуться на «Поетичну шафу»

Автор статті
02 лютого 2018 04:01
628
Поширити:

4 лютого відбудеться перша у новому році зустріч херсонських авторів «Поетична шафа». Захід традиційно пройде у форматі «вільний мікрофон». Кожен бажаючий зможе виступити зі своїми або рядками інших майстрів слова.

Вже розпочався набір на творчий батл між поетами та прозаїками. Його учасники змагатимуться за звання кращого та запрошення на двох до Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, пише ksza.ks.ua.

«Місць у батлі лишилось не так вже й багато. Тому, хто хоче випробувати себе – записуйтесь!», - зазначають організатори.

Якщо Ви ніколи не писали, то на "Шафі" буде можливість спробувати це вперше. А саме, стати одним із номінантів на звання "Поета місяця". До речі, фото переможця висітиме в кафе, де пройде зустріч, протягом лютого.

«Також ми писатимемо «безкінечний вірш», підготуємо незвичні виставки. Приміром, «Підвішених рядків». ЇЇ експонати – роботи молодих авторів. Кожен бажаючий може взяти вірш, який сподобався, собі на пам’ять. Та натомість – підвісити будь-який інший твір. Це може бути твір як власний, так і відомого письменника», - розповідають організатори.

На лютневій «Поетичній шафі» планують обмінюватись не тільки рядками, а й книгами. Відвідувачів закликають приносити книги для буккросингу. Нажаль, вулична бібліотека в Херсоні не прижилася. Тож, завсідники заходу вирішили передавати літературу із рук в руки.

Нагадаємо, що творча зустріч проходить за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації «ФРІ» та Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Лютнева «Поетична шафа» відбудеться о 18:00 у неділю, 4 лютого, у кафе "Old Street Hall".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ