Підтримати нас

Херсонська "Поетична шафа" відкриває третій сезон

Автор статті
01 вересня 2017 11:16
581
Поширити:

"Поетична шафа" 2 вересня відкриває третій сезон. Захід традиційно проходитиме у форматі «вільний мікрофон». Всі бажаючі зможуть прочитати свої улюблені поетичні чи прозові рядки. Можна готувати не тільки свої, а й вірші улюблених письменників.

Не обійдеться й без творчого батлу! Переможець  отримає запрошення на двох до Херсонського драмтеатру.

Визначать і "Поета місяця" за написання кращого експромту. Фото переможця висітиме у ресторані "Моцарт", де і проходитиме зустріч, протягом наступного місяця.

Планується і виставка «Підвішених рядків», що працюватиме за принципом буккросингу – можна буде взяти на пам’ять будь-який з прозових чи поетичних творів, а на його місце підвісити інший. Тож, тепер творчі напрацювання сучасних письменників «подорожуватимуть» містом, і, сподіваємось, «виїдуть» ще й за його межі.

Приходьте самі та беріть з собою друзів! На вас чекатимуть поезія, жива музика, незвичні виставки, "безкінечний вірш", "скринька побажань" та ще багато цікавого!

Захід проходить за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації «ФРІ», Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша та депутата Херсонської міської ради Руслана Рубана.

Початок о 18:00.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ