Підтримати нас

Херсонцям надаватимуть медичні аудіо-консультації

Автор статті
14 квітня 2020 07:00
683
Поширити:

DOC.ua забезпечить у регіоні безкоштовні аудіо-консультації з медиками різного профілю, безкоштовне онлайн-тестування на самостійне виявлення симптомів COVID-19, онлайн-запис людей до приватних лікарів, а також інформування про профілактику, діагностику та лікування за допомогою власного call-центру, працівники якого мають медичну освіту.

«Ми маємо сервіси та ресурси, які стануть у пригоді під час боротьби з коронавірусом на Херсонщині, – зазначає Сергій Казанцев, засновник онлайн-хабу. – Наразі в Херсонській області зафіксовані випадки захворювання на COVID-19, тому дуже важливо, щоб державний та приватний сектор об’єдналися заради допомоги людям».

Про це повідомляє Прес-служба ХОДА.

Наприклад, протягом карантину жителі Херсонщини можуть отримати безкоштовну телефонну консультацію терапевта. Для запису на консультацію достатньо залишити онлайн-заявку, яка доступна за посиланням: https://doc.ua/news/news/besplatnye-onlajn-konsultacii-s-vrachami-v-period-karantina.

Лікар відповідає на заявки за чергою. Він допомагає розібратися з проблемою та підказує алгоритм подальших дій для полегшення чи усунення симптомів, а також може допомогти з розшифровкою аналізів або результатів діагностики.

Тривалість безоплатної аудіо-консультації – 10 хв. Послуга є доступною щодня з 8.00 до 21.00 і надаватиметься до кінця карантину.

«Партнерство з DOC.ua дуже важливо для нашого регіону, оскільки надає людям додаткові можливості, щоб піклуватися про здоров’я під час карантину та допомагає знижувати ризик захворювання на коронавірус, – зазначає заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Богданович.

DOC.ua (входить до EFI GROUP) – медичний онлайн-хаб, заснований у 2014 році. Це зручна медицина онлайн: аудіоконсультації, виклик лікаря додому, доставлення препаратів чи безпечний прийом у клініці. Наразі база DOC.ua налічує понад 10 тис. лікарів, понад 1,5 тис. медичних закладів у всій Україні та провідні лабораторії. Сервіс доступний у режимі 24/7.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ