Підтримати нас

Керівника Азово-Сиваського національного природного парку викрили на хабарі

Автор статті
30 серпня 2021 10:09
1,019
Поширити:

Територія Азово-Сиваського національного природного парку, розташованого на Херсонщині, привертає посилену увагу з боку туристів. Зокрема, їх цікавість викликає унікальний острів Бірючий.

При цьому на території парку діють цілком офіційні туристичні маршрути. Але деяких туристів така "рутина" не влаштовує і вони намагаються прокласти таємні стежки по заповідних куточках парку, де прогулюватися заборонено.

Однак, як з'ясувалося, питання доступу до таких привабливих місць ще зовсім недавно можна було вирішити. Заборонені маршрути забезпечував "клієнтам" сам керівник Національного парку. При цьому, зрозуміло, він вимагав з туристів винагороду, яку привласнював.

Хитрого адміністратора днями зловили на гарячому правоохоронці: у своєму кабінеті він отримував частину чергового "траншу" в сумі 6 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення чиновнику про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Йому загрожує позбавлення волі  до 10 років з конфіскацією майна.

До слова, ця людина одночасно є депутатом Мелітопольської міської ради.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ