Підтримати нас

Херсонські прикордонники виявили браконьєрів з рибою на мільйонну суму

Автор статті
22 березня 2021 10:30
764
Поширити:

З 20 березня 2021 року в рамках оперативно-профілактичних заходів "Узбережжя-2021" прикордонники розпочали роботу з метою недопущення порушення режиму державного кордону, прикордонного режиму та протидії незаконному вилову живих водних біоресурсів.

За інформацією оперативних співробітників Херсонського прикордонного загону, поблизу населеного пункту Красне прикордонники відділу "Скадовськ" спільно з представниками Херсонського рибоохоронного патруля виявили громадянина України, який незаконно здійснював вилов водних живих біоресурсів на маломірному плавзасобі.

 За допомогою месинової сітки браконьєр спіймав 3 рибини білуги, 3 рибини камбали, 1 рибину осетра та 14 крабів, які занесені до Червоної книги України. Загальна сума збитків державі складає понад 1 мільйон 118 тисяч гривень.

 Ще двох браконьєрів на маломірному плавзасобі з уловом на 30 тисяч гривень виявили прикордонники відділу «Чонгар» на узбережжі Утлюцького лиману.

Зазначимо, з метою недопущення порушення режиму державного кордону, прикордонного режиму та протидії незаконному вилову живих водних з 20 березня 2021 року розпочались оперативно-профілактичні заходи "Узбережжя-2021".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ