Підтримати нас

Гауляйтер Каховки павло філіпчук погрожує місцевим жителям штрафами й відряджанням «на підвал» за розрахунок гривнею

Vgoru
Автор статті
27 березня 2023 16:03
3,401
Поширити:

26 березня гауляйтер Каховки павло філіпчук пригрозив мешканцям територіальної громади «кримінальною та адміністративною» відповідальністю за розрахунок гривнею. За його словами, за такий «злочин» очікує штраф розміром у «сотні тисяч рублів», а також «примусові роботи» і навіть позбавлення волі. Повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Такі суб’єкти можуть бути притягнуті до відповідальності в напрямку фінансування тероризму, які перераховують гроші, переводять у готівку. Закликаю вас до розсудливості. Миру вам, добра і рівноваги», – заявив Філіпчук, пригрозивши «порушникам» негайними репресіями.

російські окупанти з перших днів свого вторгнення в Херсонську область позбавляти волі мирних жителів і відправляти їх на примусові роботи, пише Центр журналістських розслідувань. Тепер загарбники погрожують вчиняти це цілком відкрито. Крім того, з їх приходом більшість місцевих підприємств були розграбовані, а працівники залишилися без роботи.

Та й рублі для розрахунків можуть отримувати лише колаборанти та ті, хто змушений був оформити собі російські «пенсії» і так звану «матеріальну допомогу».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ