Підтримати нас

Дива самоізоляції. В Індії чоловік із COVID-19 11 діб жив на дереві

Vgoru
Автор статті
22 травня 2021 15:00
945
Поширити:

Термін "самоізоляція" в останній рік став одним із найбільш поширених у багатьох країнах світу. Через пандемію коронавірусу самоізоляцію вже відчули на собі мільйони людей на всій планеті.

Як правило, люди перебувають або вдома, або в медустановах, або в спеціальних приміщеннях - хостелах чи готелях. Але є індивідууми, які обирають зовсім екзотичні шляхи, щоб не заразити оточуючих.

Так, громадянин Індії, студент на ім'я Шива, отримав 4 травня позитивний тест на коронавірус. Оскільки в селі, де проживає індус, велика скупченість населення і відсутній ізолятор, він вирішив провести необхідний для самоізоляції час... на дереві.

Він спорудив на кроні дерева невелику дерев'яну платформу, на яку постелив ковдру. Їжу і воду йому подавали знизу на мотузці. В туалет він вибирався просто до поля. А розважав себе за допомогою смартфона, який завбачливо зарядив.

Після того, як про випадок дізналися і розтрубили на всю Індію ЗМІ, Шиві знайшли притулок для самоізоляції в хостелі за п'ять кілометрів від села.

Зараз строк самоізоляції студента завершився і він повернувся у родину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ