Підтримати нас

Безкоштовні обіди для дітей воїнів АТО

Автор статті
03 лютого 2017 14:00
594
Поширити:

Міський голова Олешок Дмитро Воронов доручив відповідним фахівцям організувати в цьому році безкоштовне харчування дітей дошкільного віку, батьки яких беруть (брали) участь у бойових діях в зоні проведення АТО.

Як відомо, з 1 січня 2017 року вартість харчування дітодня у дошкільному навчальному закладі становить 22 гривні для ясельного віку та 27 гривень для дітлахів садового віку.

За попередніми розрахунками, усього необхідно для харчування дітей більше 100 тисяч гривень. Зараз, спільно із районним центром допомоги учасникам АТО, уточнюються списки дітей та місце проживання родин. Дане питання буде винесено на чергову сесію Олешківської міської ради.

За 2016 рік надано матеріальної допомоги учасникам бойових дій АТО на вирішення соціально-побутових проблем близько 210 тисяч гривень. Виділено 109 земельних ділянок родинам учасникам АТО.

На 2017 рік у міському бюджеті Олешок також передбачили кошти для надання матеріальної допомоги військовослужбовцям, які вперше отримали статус учасника бойових дій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ