Підтримати нас

Банк помилково надіслав американцю 55 тисяч листів щодо кредиту

Автор статті
05 лютого 2020 16:30
724
Поширити:

Житель штату Огайо Ден Кейн отримав на пошту 55 тисяч листів від банку, в якому він узяв кредит на навчання його доньки в університеті. Американець заявив, що в кожному з них вказано неправильний розмір боргу.

Листи Кейну прийшли в 79 пакунках, у кожному з яких містилося близько 700 копій. Аби забрати їх, чоловікові довелося двічі їздити до поштового відділення на автівці.
 
Про це повідомляє Громадське.

За підрахунками Кейна, для відправки 55 тисяч листів кредитний банк витратив десь до 11 тисяч доларів. Той уже вибачився перед чоловіком і пояснив: інцидент стався через збій в електронній поштовій системі.

Кейн також додав, що в листах кредитного банку містилася помилка в розрахунках. Утім банк його запевнив, що надішле нового листа з правильно розрахованою заборгованістю.

Речниця Поштової служби США в коментарі CNN сказала, що відправка такої кількості листів є «незвичною». «Утім Поштова служба готова надавати найкращі послуги своїм користувачам, аби кожне відправлення знайшло свого адресата», — додала вона.

Що робити із зайвими листами, Ден Кейн поки не знає: поки він склав їх у своєму гаражі. «Сподіваюсь, такого більше не станеться… Я можу просто розпалити багаття й спалити їх усі», — сказав чоловік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ