Підтримати нас

Американський оператор запрошує на майстер-клас про “кіношність”

Автор статті
09 квітня 2021 05:45
1,059
Поширити:

Словом “кіношний” зловживають настільки, що його зміст спотворюється, якщо не втрачається взагалі.

Однак прийоми, які використовуються для створення чогось дійсно “кіношного” — це ті самі прийоми, які використовують для залучення та занурення глядача у досвід перегляду, перетворюють його на відкриття. Оператор Крістофер Чомин (Американська асоціація кінематографістів ASC) використовуватиме приклади з фільмів з усього світу, щоб дослідити природу кіно і проаналізує, що, власне, означає бути "кіношним"? Разом з тим спікер зачепить теми креативності та фундаментальних основ драматургії у кіно.

Фестиваль "Незалежність" спільно з Американським домом пропонує серію віртуальних майстер-класів з відомими американськими продюсерами і режисерами. 

Більше тут: https://aiffua.com/talent-meetings

Майстер-класи відбудуться у форматі Zoom-конференції та матимуть синхронний переклад українською мовою.

Доступ вільний за попередньою реєстрацією: https://bit.ly/3cBZowV

Крістофер Чомин (Американська асоціація кінематографістів ASC) поєднує кар'єру вільного кінооператора з роботою на факультеті кіношколи USC. До кар'єри в кіно Кріс прийшов передусім через свою любов до іноземних фільмів. Кріс часто працює за межами США – він встиг побувати у багатьох країнах світу: від Китаю до Єгипту, від Мексики до Сінгапуру, від Швеції до Туреччини; але час від часу Кріса можна знайти і на зйомках у США. Кріс охоче ділиться своїми знаннями про кіно з усіма, хто ним цікавиться. Наразі Кріс очікує виходу двох своїх останніх повнометражних фільмів “El Diablo Made Me Do It “та “Three Body Problem”. Він продовжує читати сценарії та планувати свої наступні операторські пригоди. Тим часом він прагне й надалі ділитися своїми знаннями як представник American Film Showcase. Запитайте Кріса, куди спрямувати камеру, і він відповість – на вашу історію.

Більше про Кріса на його вебсайті: www.chrischomyn.com

Початок - 16 квітня о 18:00. Участь у майстер-класі безкоштовна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ