Підтримати нас

Знайдено трьох зниклих на території Олешківської громади

Vgoru
Автор статті
02 квітня 2022 09:17
5,470
Поширити:

Новину про те, що знайшли трьох хлопців, які два дні тому були викрадені в Олешківській громаді, оприлюднив у відеозверненні міський голова Олешок Євген Рищук:

“Про все говорити не можу. Двоє з них були жителями не нашої громади. Один - житель Олешок, - розповідає міський голова, - Його знайшли сьогодні у важкому стані, він знаходиться у реанімації в “Тропінці” (Херсонська міська лікарня ім. А.і О. Тропіних - ред.) На жаль, він постраждав. Виявляється, в нього було свіже кульове поранення - коли 26 лютого йшли колони - був обстріл і йому влучило в руку, м'які тканини тіла. Це викликало підозри у росіян, вони подумали, що він був десь на фронті. Ну тепер вже знайшли, будемо допомагати його родині”.

Щодо поточної ситуації у громаді, то зараз жителі продовжують спільно закривати від можливих обстрілів об'єкти інфраструктури мішками з піском:

“Дякую всім, люди об'єднуються. Хочеться працювати і працювати, коли бачиш, що всім це потрібно, всі розуміють проблематику. Люди прийшли на завантаження, транспорту багато пригнали. У лікарні зараз багато працює. Мішків привезли достатньо, ще везуть, вони зайвими не будуть, адже в нас ще багато об'єктів, які потрібно захистити”, - говорить Рищук.

Також міський голова повідомив, що мешканці маленьких сіл громади зможуть отримати пенсії за березень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ