Підтримати нас

Жителя Олешківського району підозрюють у вбивстві боржника

Автор статті
19 травня 2020 11:31
704
Поширити:

Злочин стався в одному з сіл Олешківського району.

Під час конфлікту через борг у 30 гривень раніше судимий забив до смерті свого боржника. Тепер зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

В Олешківське відділення поліції звернувся житель села та повідомив, що у будинку сусіда сталася трагедія і господар помер. На місці події працювала слідчо-оперативна група. У кімнаті поліцейські виявили тіло 40-річного господаря. У нього були численні тілесні ушкодження та різані рани.

У помешканні знаходився 24-річний знайомий загиблого. Чоловік був з явними ознаками алкогольного сп’яніння і підтвердив свою причетність до загибелі товариша. Він пояснив, що кілька днів тому дав другу 30 гривень на придбання пляшки алкоголю. Але товариш витратив гроші на власні потреби. Дізнавшись про це, зловмисник прийшов з’ясувати стосунки та вимагати повернути гроші. Під час конфлікту гість побив господаря руками, ногами та стільцем, а також завдав численні рани розбитою пляшкою. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці. Після чого гість пішов до сусіда та попросив викликати «швидку».

Як повідомив заступник начальника Олешківського відділення поліції Віталій Бондар, зловмисник виявився двічі судимим за крадіжки, нині його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ