Підтримати нас

Зґвалтували 16-річну та 78-річну: Вілкул про звільнені села Херсонщини

Vgoru
Автор статті
08 квітня 2022 06:07
2,474
Поширити:

Військова адміністрація Кривого рогу продовжує відновлювати мирне життя у звільнених селах Херсонщини. При цьому відкриваються все нові злочини, які вчиняли окупанти по відношенню до мирного населення. 

Про це розповів під час брифінгу начальник ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул:

“Є новини, від яких кров холоне у жилах. Відновлюючи мирне життя у звільнених селах Херсонської області, якими ми зараз займаємось, ми дедалі більше стикаємося зі страшними історіями. Такими, наприклад, як зґвалтування 16-річної вагітної дівчини та 78-річної бабусі в одному із сіл на інгулецькому напрямку. Це те, чому ніколи не буде прощення”.

У Мар’янському Криворізького району, вчора російські військові розстріляли човник, який віз евакуйованих з Херсонщини:

“Приблизно о 10-й ранку орки на березі Каховського водосховища біля бази відпочинку «Світанок» у Мар'янському Криворізького району розстріляли човен, який плив з боку Первомаївки Херсонської області для того, щоб евакуювати людей з окупованої частини Херсонської області. Розстріляли на воді "Градами". На відстані 70 метрів від берега. У човні було 14 людей. Троє діток та 11 дорослих. Двоє дорослих чоловіків та жінка загинули одразу. Дитина 13-ти років померла трохи пізніше. Семеро людей у ​​лікарні та двоє зникли безвісти. Це був сьомий рейс цього човна. Покидьки! Добре знали, що там мирні люди. Та розстріляли їх ракетами. Просто через те, що вони хотіли вижити”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ