Підтримати нас

Завтра відбудеться онлайн-презентація книги спогадів «Древо триєдине»

Автор статті
20 жовтня 2020 07:00
787
Поширити:

У середу, 21 жовтня, о 16.00 відбудеться зустріч у прямому ефірі зі знаним українським письменником Василем Горбатюком, який презентуватиме книгу спогадів свого колеги по перу, однодумця та доброго друга, письменника Миколи Мачківського «Древо триєдине».

«Древо триєдине» – це мемуарний твір, що об’єднав бувальщину, спогади та потішні історії з життя Миколи Антоновича. Автор цікаво розповідає про літературне середовище, в якому він зростав як письменник, про таких всесвітньо відомих майстрів пера, як Павло Тичина, Леонід Первомайський, Ліна Костенко, літераторів з інших країн – Олжаса Сулейменова, Юлію Друніну, Чингіза Айтматова, Давида Самойлова тощо.

Ви дізнаєтеся від Василя Горбатюка багато цікавого про життя і творчість Миколи Мачківського, адже саме він став редактором книги й автором передмови до неї. «Людина-енциклопедія, людина-пригода, людина-анекдот» – так коротко і влучно можна схарактеризувати Миколу Антоновича Мачківського, котрий багато років невтомно працює на літературній ниві, часто подорожує та просто дуже любить життя.

Зустріч відбудеться на платформі «Zoom». Про те, як отримати доступ до онлайн-зустрічі, запитуйте на сторінці Херсонської обласної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара у мережі Фейбсук https://www.facebook.com/khersonlibrary.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ