Підтримати нас

За сприяння Херсонської служби зайнятості у 2019 році роботою забезпечено 24,3 тисяч осіб

Автор статті
18 січня 2020 14:00
624
Поширити:

Послугами Херсонської обласної служби зайнятості протягом 2019 року скористалися 30,6 тисяч безробітних громадян.

Наразі послугами служби зайнятості користуються 10,6 тисяч зареєстрованих безробітних. Отримували допомогу по безробіттю 25,4 тисяч безробітних осіб. Видатки з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (далі - Фонд) склали 235,9 млн грн.

За цей період за сприяння обласної служби зайнятості забезпечено роботою 24,3 тисяч осіб.

Упродовж 2019 року від роботодавців області надійшло до служби зайнятості 26,4 тисяч вакансій, і це більше минулорічного показника.

Професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості з початку року проходили 4,8 тисяч безробітних. Більшість з них навчались на замовлення роботодавців, отже, працевлаштовані. Видатки на професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації склали 15,0 млн грн коштів Фонду.

З початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 4,8 тисячі осіб з числа безробітних. Видатки для організації громадських робіт склали 4,7 млн грн коштів Фонду.

У минулому році за сприяння обласної служби зайнятості 69 осіб започаткували власну справу. З коштів Фонду на одноразову допомогу для започаткування власної справи скеровано більше 2,1 млн грн.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ