Підтримати нас

За 150 гривень та “палку ковбаси” - 4 роки. В Олешках суд покарав небезпечного злодія

Автор статті
17 грудня 2020 12:09
839
Поширити:

У травні цього року в Олешках на зупинці громадського транспорту невідомий чоловік вихопив у жінки сумку та втік. Усе відбувалося серед ночі. Потерпіла негайно викликала поліцію, і невдовзі зловмисника затримали.

Потерпіла розповіла поліцейським, що вийшла з магазину і направлялась до зупинки громадського транспорту, куди викликала таксі. Раптом до неї підбіг незнайомий чоловік, вирвав сумку із рук та швидко втік у напрямку центральної частини міста. “Здобиччю” для грабіжника стали 150 гривень і щойно придбані продукти харчування.

Зловмисника співробітники поліції вирахували по відео з камери спостереження, розташованій на магазині. Поліцейські одразу впізнали нападника, адже чоловік був неодноразово судимим за майнові злочини та “наркотичні” оборудки. Правоохоронці затримали його за місцем мешкання. З його слів, він скористався тим, що жінка була напідпитку та втратила пильність, а йому терміново були потрібні гроші на наркотики.

Суд врахував попередні судимості зловмисника і відправив його на 4 роки та 2 місяці за ґрати.

Безперечно, вирок справедливий. Але натомість сотні, якщо не тисячі, українських можновладців, які “дерибанять” мільйони бюджетних коштів, продовжують перебувати на свободі й радіти “солодкому життю”. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ