Підтримати нас

Європарламент затвердив склад делегації в Комітет асоціації з Україною

Автор статті
18 липня 2019 12:20
675
Поширити:

Європарламент затвердив склад делегації Парламентського комітету асоціації ЄС-Україна. 

До делегації в Парламентський комітет увійшли 16 євродепутатів. Від групи Європейської народної партії до неї увійшли 5 депутатів: Траян Бассеску, Ісабель Бержумеа, Даніель Буда, Сандра Калнієте, Андріус Кубіліус.

До складу делегації також увійшли від Прогресивного Альянсу Соціалістів і Демократів – Клара Добрев, Лешек Міллер; від "Оновити Європу" – Петрас Ауштревічус, Міхал Шимечко; від Зелених / Європейський Вільний Альянс – Мікулас Пекс, Віола Фон Крамон-Таубадель, від Європейських консерваторів та реформістів – Гельмут Геукін, Вітольд Ян Ващиковський.

Одним депутатом представлені група Ідентичності та Демократії (Жан-Пауль Гарро), Конфедеративні Група Європейських Об'єднаних лівих – нордична Зелених Лівих (Анья Газекамп), депутати, що ні приєдналися (Натан Гілл).

Ця делегація спільно з делегацією Верховної Ради створить Парламентський комітет асоціації Україна-ЄС. В його рамках здійснюється міжпарламентське співробітництво між Україною і Євросоюзом. Цей комітет збирається двічі на рік на засідання по черзі то в Брюсселі чи Страсбурзі, то в Києві або іншому українському місті.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ