Підтримати нас

Якою була кримінальна доба на Херсонщині

Автор статті
16 листопада 2020 08:34
775
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 479 звернень, серед яких 44 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими - одна людина загинула, дві людини травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 63 адміністративні протоколи, з них 2 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Голопристанське відділення поліції звернулась 71-річна жінка.Вона повідомила, що вночі невідомий проник до магазину, де вона працює продавцем. Зловмисник викрав з каси 1500 гривень. Наразі встановлюється особа зловмисника.

У Дніпровське відділення поліції звернувся 54-річний чоловік. Він розповів, що хотів придбати авто на одному з інтернет-сайтів. Тож зв’язався з продавцем, той попрохав відправити передоплату за авто у сумі 22 тисячі гривень. Після переказу коштів на банківську картку продавець перестав виходити на зв’язок. За цим фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ