Підтримати нас

Як розпізнати маніпулятора: три головних ознаки

Автор статті
21 грудня 2019 15:32
927
Поширити:

Людину-маніпулятора можна впізнати за простими ознаками, які видає його мова та дії.

Про це розповіла Анна Богинська – автор бестселера "Жити життя", письменник-аналітик, коуч і бізнес-аналітик в інтерв'ю Сьогодні.Lifestyle.

"Нелогічність, невідомість, невизначеність. Якщо ви познайомилися і відчуваєте ці три стани – три "н", тоді перед вами маніпулятор", – пояснює вона.

За словами Анни, маніпулятор так чи інакше занурює свою жертву в невизначеність – пропадає, зникає, не відповідає на дзвінки, незрозумілий статус стосунків.

"Фраза "він такий загадковий" – перший дзвіночок, що перед вами маніпулятор. Психіка, яка здатна бути щасливою, познайомилася з чоловіком -і якщо він не передзвонив, це привід видалити його з життя. Для деструктивної психіки – це початок нового кохання", – пояснила Богинська.

Крім того, у стосунках з маніпулятором жертва постійно відчуває свою провину, страхи і сумніви.

"Виникають думки: "Я завинила, в мені щось не так, потрібно змінюватися". Також і тіло дасть зрозуміти про те, що перед вами маніпулятор. Моя методика виходу з адреналінової залежності нічим не відрізняється від наркотичної", – каже Анна.

Експерт каже, що вся сила всередині нас. Сила нашого вибору, мислення і любові.

"А ще я впевнена, що кожному з нас дана свобода вибору при народженні. І кожен день ми робимо вибір, який визначає нашу долю. Але я ще й вірю в те, що у людини є матриця кращого майбутнього", – запевняє Богинська.

Тому, роблячи вибір між стосунками з людиною-маніпулятором і собою – завжди обирайте другий варіант.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ