Підтримати нас

Як доглядати за обличчям після зими: топ порад косметолога

Автор статті
03 березня 2017 16:00
820
Поширити:

Нарешті, закінчилась зима! Морозна погода дуже впливає на стан нашої шкіри. Сухість, лущення, потріскування, нестача вітамінів… — це негативний результат холодів. Саме весна є найкращим періодом для догляду за шкірою. Лікарі-косметологи медичного центру «Оксфорд Медікал» підготували для вас кілька важливих та ефективних порад.

Порада №1 - ЗВОЛОЖЕННЯ.

Це перше, що життєво необхідно для вашої шкіри. Біоревіталізація, плазмоліфтінг і мезотерапія — ці процедури допоможуть швидко і ефективно досягти зволоження шкіри! Процедури визнані всіма косметологами в світі і абсолютно безпечні. Однак зволоження ззовні мало. Випивайте не менше 1 літра води в день і це допоможе зволожити шкіру зсередини.

Порада №2 – ПРАВИЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ.

Важливим є те, ЩО саме ви їсте. Не забувайте звертати увагу на ваш щоденний раціон, на продукти які ви споживаєте. Щоб досягнути бажаного результату, а саме відновлення шкіри та її вітамінізування, варто відмовитися від жирної їжі і додавати в неї якомога менше солі.

Порада №3 - ВІДПОЧИНОК.

Ця порада підійде абсолютно всім — обов’язково необхідно забезпечити організму здоровий сон! І щоб разом з вами відпочивала ваша шкіра, не забувайте змити весь макіяж перед сном.

Порада №4 - ОЧИЩЕННЯ І МАСАЖ.

Процедура очищення допоможе призупинити раннє старіння шкіри і отримати здоровий колір обличчя. Щоб процедура була ефективна, потрібно проводити її регулярно. Також не забувайте про пілінг, який дозволить досягнути бажаного ефекту. Лікар - косметолог допоможе вам підібрати засоби, які підійдуть саме вашій шкірі.

Головне, не пропустити цей момент, коли треба допомогти шкірі відновитися. Пам’ятайте,  догляд за шкірою після зими — необхідний. Приділіть увагу стану вашої шкіри навесні, щоб літо зустрічати вже у всій красі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ