Підтримати нас

Вуличних грабіжників які обікрали пенсіонерку затримали за годину

Vgoru
Автор статті
24 лютого 2019 12:06
645
Поширити:

В чергову частину Великоолександрівського відділення поліції близько 18:15 зателефонувала 72-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що поверталась додому з автовокзалу, до неї підбігли двоє невідомих молодиків, штовхнули та вирвали сумку, в якій знаходились паспорт, пенсіонне посвідчення та гроші в сумі понад 4000 гривень. Впродовж години поліцейські встановили особи підозрюваних та затримали їх.

Жінка розповіла поліцейським прикмети зловмисників і менш ніж за годину їх особи встановили. Ними виявились 22-річний місцевий хлопець, раніше судимий за майнові злочини, та його 20-річний товариш.

Як розповів начальник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов, під час проведення обшуку на території подвір’я домоволодіння 22-річного хлопця, поліцейські виявили сумку з документами на ім’я заявниці. Гроші зловмисники добровільно видали і вони повернуті потерпілій.

Старший із підозрюваних затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 ККУ «Грабіж». Перевіряється причетність підозрюваних до вчинення інших злочинів на території району.

Відділ комунікації поліції Херсонської області 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ