Підтримати нас

Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства

Автор статті
25 вересня 2020 05:00
709
Поширити:

Недарма кажуть, що дитинство – це ранок, а ранок повинен бути щасливим. 

З нагоди свята у Херсонському яслах-садку № 45 Херсонської міської ради, 25-го вересня, було проведено спортивно-розважальний квест «У пошуках українських оберегів». В ньому взяли участь всі маленькі вихованці дитячого садочку.

Шість груп дітей виступали в яскравих костюмах на окремих майданчиках.

Господарка свята Калинка-Веселинка в національному одязі відвідувала кожен майданчик, де на неї чекали веселі концертні номери з української тематики.

Наприклад, група «Човник» підготувала танок Колосків, та вручила Калинці сніп колосся, який символізує золото нив різних ланів Батьківщини.

На іншому майданчику діти старшої групи «Калинка» з задоволенням продемонстрували Веселинці спортивний танок з обручами жовто-блакитних кольорів. Вони подарували Веселинці об’ємне зображення Калини – символу України.

На майданчику групи «Веселка» Калинку-Веселинку діти порадували панорамною композицією зі стрічками та султанчиками жовтого та блакитного кольорів.

А дітям молодших груп Калинка принесла жовтий обруч зі стрічками, та запропонувала з нею пограти в Сонечко, де малята були промінцями.

Цей день став щасливим для дітлахів, бо він був наповнений веселощами, сміхом, іграми та подарунками. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ