Підтримати нас

Волонтери завезли до Новотроїцької громади велику партію “гуманітарки”

Vgoru
Автор статті
30 квітня 2022 09:45
961
Поширити:

З перших днів військових дій Новотроїцька територіальна громада потерпає від значного дефіциту продуктів, медикаментів, речей першої необхідності. Цю велику проблему, як і багатьох інших громадах Херсонщини, намагаються вирішувати волонтери.

 

Приміром, як повідомляється у телеграм-каналі видання “Трудова Слава”, днями до громади знову приїхала бригада волонтерів, які завези велику партію вкрай необхідних речей. 

“Новотроїцький центр первинної медичної допомоги отримав гуманітарну допомогу. Її надали волонтери нашої області. Серед медикаментів – жарознижувальні препарати, знеболювальне, дитячі сиропи тощо”, - йдеться в повідомленні. 

Медики наголошують, що ліки будуть розподілені по амбулаторіях громади. Їх призначатимуть лікарі відповідно до стану пацієнтів. Для таких людей медикаменти будуть безкоштовними. 

“У населених пунктах нашої громади багато мешканців, котрі не мають змоги купити ліки для себе та членів родини. Тому першочергово медпрепарати спрямовуватимуть для лікування малозабезпечених сімей”, - запевнили медпрацівники, подякувавши волонтерам за допомогу. .

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ