Підтримати нас

“Вікінг”, який штурмував Капітолій, готовий свідчити проти Трампа

Автор статті
29 січня 2021 18:04
893
Поширити:

Адвокат Джейкоба Ентоні Ченслі, який штурмував Капітолій, заявив, що його клієнт готовий дати свідчення проти експрезидента Дональда Трампа. Він може виступити на слуханнях щодо імпічменту.

Про це повідомляє Associated Press.

Ченслі став відомий як "вікінг", або "шаман", після того, як у ході протестів увірвався до  конгресу США в хутряній шапці з рогами та списом. Його звинуватили у навмисному вторгненні на об'єкт без повноважень і заарештували.

Адвокат "вікінга" Альберт Уоткінс заявив, що Ченслі раніше був "зачарований" Трампом і він діяв за його запрошенням при штурмі Капітолію, і тому заслуговував помилування від колишнього президента. Відмова Трампа розчарувала Ченслі.

Адвокат зазначив, що поки не розмовляв ні з одним з членів сенату, однак вважає важливим, щоб сенатори почули голоси тих, хто став метою підбурювання з боку Трампа. Крім "вікінга", про те, що на штурм Капітолію їх спонукали слова Трампа, заявили ще чотири людини.

Долучайтесь!

Оперативні та актуальні новини в нашому Телеграм-каналі. Підписуйтесь на сторінку у Facebook і будьте завжди в курсі подій. Найкращі фото Херсона та області у нашому Instagram. Відеорепортажі, експлейнери, тревел-шоу та просто круті відео на YouTube Вгору.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ