Підтримати нас

Відомий херсонський сепаратист влаштовує прес-конференцію в Києві

Автор статті
10 листопада 2016 06:25
665
Поширити:

Волонтери закликають зірвати виступ проросійського діяча, що прикривається боротьбою з корупцією.

 

Прес-конференція відомих херсонських проросійських активістів відбудеться в Києві сьогодні, 10 листопада. Її ініціатор, прихильник "русского мира" Олександр Гуляєв паралельно діє під гаслами боротьби з корупцією у шкільній галузі. Тому захід, який розпочнеться в прес-центрі УНІАН о 14:30, анонсований як презентація Всеукраїнського батьківського руху проти корупції в системі освіти. Увагу на це звернув відомий волонтер Роман Сініцин, який оприлюднив відповідний допис на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Depo.Запоріжжя.

Головного спікера прес-конференції Олександра Гуляєва добре знають у Херсоні як відкритого сепаратиста та активіста "Українського вибору" Віктора Медведчука. Під час Революції гідності той закликав Януковича "втопити Майдан у кров". У 2014 році Гуляєв представляв "Херсонську народну республіку" на "з’їзді народних республік" в окупованій Ялті (серед інших учасників були заявлені лідери терористів Ігор Гіркін та Олексій Мозговой).

Ще один спікер, Віктор Марченко, теж є представником "Українського вибору".

Сінцин закликає всіх небайдужих відвідати та зірвати прес-конференцію прихильників "русского мира".

Нагадаємо, ще одна херсонська шанувальниця русского мира", соратниця Гуляєва Тетяна Томіліна нещодавно вступила до докторантури в Києві. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ