Підтримати нас

В Олешках впроваджують новітні технології вуличного освітлення

Автор статті
07 травня 2016 02:56
595
Поширити:

Ще на початку травня цього року міський голова та фахівці вітділу ЖКГ виконавчого комітету Цюрупинської міської ради знайомились з новими зразками ліхтарів вуличного освітлення на основі LED технологій. 

Працівники КП "Цюрупинськ-Сервіс" встановлять зразки на одній з вулиць міста в тестовому режимі для вивчення параметрів обладнення. Нагадаємо, що виконавчий комітет вже затвердив перелік вулиць (за зверненнями громадян та депутатів міської ради) на яких найближчим часом планується проектування та встановлення системи освітлення. Про це пише "Олешшя Онлайн".

Перші такі ліхтарі вже працюють в Цюрупинському "Парку Слави".

Сам міський голова Дмитро Воронов експериментом задоволений. 

- Я повністю задоволений результатами експерименту з новими ліхтарями вуличного освітлення на основі технології LED. Два тестових світильника вже висять по вул. Воровського. Перший біля "Парку Слави", другий біля лікарні. Хто хоче подивитися на власні очі, прогуляйтеся і оціните самі. Скоро все нові вулиці нашого міста будуть горіти саме так, а з часом і старі почнемо крок за кроком переводити на цю технологію. - написа мер на своїй сторінці у Фейсбук.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ