Підтримати нас

В КПВВ «Каланчак» службовий пес допоміг прикордонникам виявити наркотики

Автор статті
30 липня 2018 06:28
650
Поширити:

У своїй службовій діяльності прикордонники Херсонського загону продовжують активно використовувати чотирилапих помічників, які здатні виявляти наркотичні засоби, навіть незначної ваги.

Так учора, на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом прикордонники за допомогою службового собаки попередили спробу переміщення наркотиків до тимчасово окупованого Криму. Два пакунки із марихуаною загальною вагою 10 грамів намагався перемістити наш херсонець, який в пішому порядку направлявся на анексований півострів через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Каланчак». Прикордонники помітили знервовану поведінку громадянина та за допомогою службового собаки спільно з представниками ДФС оглянули його речі, де і виявили наркотичну речовину.

Знахідку прикордонники передали представникам Національної поліції та повідомили про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ