Підтримати нас

В Херсонській області сім’ї загиблих в зоні АТО/ООС отримають по 50 тисяч

Автор статті
29 січня 2020 06:00
735
Поширити:

Херсонська обласна рада внесла зміни до обласної програми соціального захисту людей похилого віку, осіб з інвалідністю, підтримки сім’ї, утвердження гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2020-2024 роки.

Про це повідомляється на сайті облради.

Змінами, що встцупили у дію з 1 січня 2020 року, передбачено надання разової матеріальної допомоги в розмірі 50 тис. грн. сім’ям військовослужбовців та особам, які перебували у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності держави, але в подальшому увійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів, сім’ям учасників – добровольців бойових дій у зоні проведення АТО/ООС, які загинули (померли) під час участі в проведенні АТО/ООС.

За більш детальною інформацією необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту (вул. Історична, буд.18, каб.№16), та за телефоном 4-54-60.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ