Підтримати нас

У Херсоні пішоходів навчали відповідальності

Автор статті
25 червня 2020 08:00
703
Поширити:

У Херсоні патрульні поліцейські провели громадську акцію, присвячену безпеці пішоходів під час  перетину автомагістралей.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції обласного центру. Акцію назвали “Відповідальний пішохід”.

“Відповідальний пішохід” - це акція, яку організовує Управління патрульної поліції у Херсонській області спільно з облдержадміністрацією для того, аби нагадати пішоходам про основні правила переходу проїжджої частини”, - повідомляють у поліції.

Патрульні нагадують, що безпеці пішохода можуть заважати: розмова по телефону, неуважність до кольора світлофору, музика в навушниках та подібні речі. 

Отже, сьогодні на проспекті 200-річчя Херсона біля магазину “Зодчий” учасники акції спільно з патрульними наносили написи логотипів з попередженнями на тротуари: “Візьми дитину за руку”, “Подивись по сторонах”, “Телефон”, “Велосипедист”, “Навушник”. Своєрідні “малюнки безпеки” акцентують увагу пішоходів на русі транспорту та закликають їх бути уважними під час переходу проїзної частини.

Додамо, що ініціатива досить доречна, хоча дивно, що подібні акції не застосовуються по відношенню до водіїв автомобілів, які значно небезпечніші на дорозі, ніж пішоходи.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ